weboldal készítés, Nagy-Webdesign

Weboldal készítés

Ügyfélorientáltság

Egyedi megoldások

Kedvező ár

Trend követés

Reszponzív felület

Használhatóság

Látványos megjelenés

Rólam

Gyerekkoromtól fokozatosan olyan események befolyásolták az életem, melyek mind az informatika felé tereltek. Mint sokan mások, én is élveztem gyerekkoromban az elektronika fejlődését. Nagy élmény volt az első kvarcjáték, a Spectrum és a Commodore személyi számítógép. Szüleimtől egy Sinclair ZX Spectrum 48k gépet kaptam és innentől beindult a számítástechnika iránti érdeklődésem. Alap szinten elkezdtem programozással foglalkozni és jó ideig a Spectrum kötött le. Talán nem érdemes részletezni az egész fejlődésem, elegendő, hogy sok géptípussal és több operációs rendszerrel ismerkedtem meg, még eljutottam a mai gépekig.

Végzettségek

Életem során többször ráébredtem arra, hogy tanulni érdemes, így időről időre újabb bizonyítványokat szereztem.

Munkahelyek

A teljesség igénye nélkül sorolom fel az eddigi munkahelyeim, természetesen név nélkül.

Fényképek

Nem szeretnék magamról túl sok képet megosztani, hiszen ez a menüpont csak azt a célt szolgálja, hogy teljesebb képet kapjon a látogató.

Nagy Sándor (1)

Valószínűleg minden téren jelentkezik nálam a fiatalosságból fakadó lendületesség, így a magánéletben sem csoda, hogy nagy természetjáró vagyok. Ez a lendületesség a munkavégzésemre is jellemző. Hajlamos vagyok addig hajtani egy adott feladatot, még nem sikerül 100%-osan teljesíteni.

 
Nagy Sándor (2)

A képek tavaly készültek, így frissnek mondhatók. Természetesen időről időre frissebb képek fognak felkerülni, hogy aktualizáljam a tartalmat.

Referenciák

Mint mindenki, magam is próbálom megmutatni a tudásom. Természetesen ez nem könnyű. Rendkívűl időigényes egy weboldal, de akár egy cikk elkészítése is. Itt megpróbálom összeszedni az általam készített honlapokat és cikkeket.

Fefe Autóbérlés: http://fefeautoberles.hu

Jony Bútor: http://jonybutor.hu

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához és az adatkezelési szabályzathoz.